2019-05-02 13:53:51
Φωτογραφία για Τελικός Κυπέλλου: Δεν είναι δεδομένη η χρήση του VAR...
Στις δηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά τη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο πρόεδρος της σχετικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τη χρήση του VAR στο ματς της 11ης Μαΐου, ενώ είπε πως τα πάντα θα γίνουν ξεκάθαρα την προσεχή Δευτέρα.

«Τη Δευτέρα θα ξέρουμε ακριβώς τι θα συμβεί. Η Αστυνομία δεν πήρε θέση αναφορικά με το αν θα έχουμε φιλάθλους ή όχι, δεν έχει εξουσιοδότηση ώστε να απαντήσει σε αυτό το θέμα. Το είπε ξεκάθαρα και παρέπεμψε στη Δευτέρα, που εμείς δεν θα είμαστε καλεσμένοι, θα είναι μεταξύ του υπουργού και της Αστυνομίας.

Όλοι περιμέναμε την Αστυνομία να ανάψει το "πράσινο φως", ώστε να συζητήσουμε για εισιτήρια. Αυτό πια θα γίνει τη Δευτέρα. Είναι όντως πολύ αργά να συζητάμε τέτοια πράγματα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας είπε: «Είναι θέμα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως είπε ο κ. Δέδες».

Τέλος, για τη χρήση του VAR στον τελικό ανέφερε: «Θα γίνει μια δοκιμή στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, θα δούμε πώς θα πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε αν θα μπει και το VAR», ενώ πρόσθεσε πως «… εξ όσων γνωρίζω, μόνο στο ΟΑΚΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR».
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ