2019-05-03 08:25:57
Φωτογραφία για Σήμερα απολογείται ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στη Θήβα
Σήμερα θα απολογηθεί ο 54χρονος που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας στη Θήβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι σήμερα για να απολογηθεί ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στην Αθήνα, παραδέχτηκε πως έριχνε «μπαλωθιές» στο χωριό Λεοντάρι γιορτάζοντας με τους φίλους του αλλά και το ότι έστειλε το όπλο του στην Αθήνα με συγγενείς του καθώς φοβήθηκε μην βρεθεί κατά τις έρευνες των αρχών ότι από αυτό έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

ADVERTISEMENT

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του ο άντρας ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της μικρής και δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ