2019-05-05 22:30:27
Φωτογραφία για Σε ποσοστό 85% είναι έτοιμος ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης της Ελλάδος
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας τόσο στη Super League όσο και στη Football League, απομένουν μόνο 6 «ερωτηματικά», στις τρεις νέες κατηγορίες που θα δημιουργηθούν

Επεσαν απόψε οι τίτλοι τέλους της κανονικής διάρκειας σε Super League και Football League, κάτι που σημαίνει πως έχουμε σε μεγάλο βαθμό τον ποδοσφαιρικό χάρτη της επόμενης σεζόν. Οπου θα δούμε 3 κατηγορίες, τη Super League 1, τη Super League 2 και τη Football League. Πλέον απομένουν ελάχιστες εκκρεμότητες και σε ποσοστό 85% (34/40) ξέρουμε ποιος θα παίζει που. Ας το δούμε, ενώ παραμένει «ανοικτό» το πώς θα διεξαχθούν οι κατηγορίες. Κρατάμε πάντως για τη Super League 1 πως το πιο πιθανό είναι 3 γύροι και 1+1 (σ.σ. δηλαδή ο τελευταίος θα υποβιβαστεί απευθείας και ο 13ος θα παίξει μπαράζ).

Super League 1 (13/14)

ΑΕΚ

ΑΕΛ

Αρης

Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος


Βόλος ΝΠΣ

Λαμία

Ξάνθη

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός

Πανιώνιος

ΠΑΟΚ

ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς θα συγκρουστούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ (15/5-19/5) και ο νικητής θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Super League 1.

Super League 2 (11/12)

ΑΕ Καραϊσκάκης

ΑΟΧ/Κισσαμικός

Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Πόντου

Απόλλων Σμύρνης

Δόξα Δράμας

Εργοτέλης

Κέρκυρα

Λεβαδειακός

Παναχαϊκή

ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς θα συγκρουστούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ (15/5-19/5) και ο χαμένος θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Super League 2.

Football League (10/14)

Αιγάλεω

Ασπρόπυργος

Βέροια

Ηρακλής

Ιάλυσος

Καβάλα

Κρόνος Αργυράδων

Ολυμπιακός Βόλου

ΟΦ Ιεράπετρας

Τρίκαλα

ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Απομένουν 4 θέσεις που θα προκύψουν από τους νικητές των διπλών αγώνων μπαράζ, μεταξύ των 2ων των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Τα ζευγάρια είναι τα εξής και οι 3 από τις 4 πρώτες αναμετρήσεις διεξήχθησαν σήμερα:Τρίγλια-Νεστος Χρυσούπολης, Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός, Διαγόρας Ρόδου-Καλαμάτα, Αιολικός-Ιωνικός
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ