2019-05-06 00:00:24
Φωτογραφία για Μόσχα: Επιβάτης κατέγραψε σοκαριστικό βίντεο μέσα από το φλεγόμενο αεροπλάνο (video)
Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί – ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά - από την πυρκαγιά και την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε σήμερα αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Στο SSJ-100 επέβαιναν 73 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα. Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν αν τα θύματα ήταν επιβάτες ή μέλη του πληρώματος.

Την δραματική στιγμή που το Superjet-100 πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση με φλεγόμενο κινητήρα – και πριν τυλιχτεί εξολοκλήρου στις φλόγες - κατέγραψε επιβάτης της πτήσης.

Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την καμπίνα ενώ οι επιβάτες ακούγονται τρομοκρατημένοι.

Видео из салона самолета Москва-Мурманск, сгоревшего при посадке в Шереметьево.

Люди в панике, огонь охватывает почти все за бортом. pic.twitter.com/CAjKgT8cZQ

— Breaking Mash (@BreakingMash) 5 Μαΐου 2019

Κάμερα του αεροδρομίου κατέγραψε την στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώνεται με υπερβολική ταχύτητα στον αεροδιάδρομο, αναπηδά και ξέσπα πυρκαγιά στο πίσω μέρος.

Видео с камер Шереметьево: "Суперджет" на большой скорости ударяется о полосу, подскакивает, после чего бьётся ещё раз и загорается. pic.twitter.com/zAncjmzBg5

— baza (@bazabazon) 5 Μαΐου 2019

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Σερεμέτιεβο με προορισμό την πόλη Μούρμανσκ, αλλά λίγη ώρα μετά την απογείωση ο πιλότος ζήτησε να επιστρέψει πίσω, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε έναν από τους κινητήρες του. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε, αφού όμως κατέκαψε το αεροσκάφος και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ