2019-05-06 13:19:52
Φωτογραφία για Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών Φώτης Καρύδας στο Αγρίνιο
Το Αγρίνιο επισκέφθηκε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας, προκειμένου να παρευρεθεί στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία Κώστα Καραγκούνη. .. Ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του και στη σύντομη ομιλία του στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Αγρινίου, αναφέρθηκε στις παιδικές του μνήμες από την Κατούνα Ξηρομέρου, τα καλοκαίρια του από παιδί και στα καπνοχώραφα. «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αιτωλοακαρνάνες, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ξηρομερίτες», ανέφερε. 

«Πήρα την απόφαση να πολιτευτώ με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Είμαι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησα στη δημοσιογραφία, στα 22 μου βρέθηκα ως πολεμικός ανταποκριτής για το mega channel στη Βοσνία, δούλεψα στον Ant1 και στη συνέχεια έκανα δικές μου επιχειρήσεις. Έχω κολλήσει πολλά ένσημα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, αλλά όσο μπαίνω σε αυτό τόσο περισσότερο γίνομαι ο εαυτός μου και τόσο μου αρέσει. Αυτό νομίζω πρέπει να πρεσβεύουν όλοι οι πολιτικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Φώτης Καρύδας. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και πολλοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και όλοι μαζί έδωσαν ένα μήνυμα νίκης στους Αιτωλοακαρνάνες που είχαν συγκεντρωθεί ενόψει των εκλογών. 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ