2019-05-06 16:02:22
Φωτογραφία για ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΪΡΙ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΔΑΡΑ) ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Καλησπέρα ,

ΕΜΕΙΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ.

Είμαι μόνιμος κάτοικος στο Τσαΐρι (περιοχή ΓΑΔΑΡΑ) εδώ και 18 χρόνια και παρόλο που αυτός ο οικισμός εχει αναπτυχθεί οικιστικά τα τελευταία χρόνια και είναι από τους παλαιότερους δεν εχει γίνει καμιά ενέργεια για ονοματοδοσία των οδών που περικλείουν τον οικισμό από τους αρμόδιους του Δήμου Ροδίων , παρά τις οποιες οχλήσεις και εγγραφές ενέργειες έχουν γίνει από επιτροπή των κατοίκων του οικισμού. Ας σκεφτούν οι αρμόδιοι ότι αν χρειαστεί να καταφθάσει ένα όχημα εκτάκτου ανάγκης (ασθενοφόρο , πυροσβεστική , αστυνομία κλπ) θα πρέπει να το συνοδεύουν οι κάτοικοι με Ι.Χ οχημα από την Ε.Ο Ρόδου – Λίνδου προς τον καθετο δρόμο που οδηγεί εντος του οικισμού για να μπορει π.χ να παραλάβει έναν ασθενή το ασθενοφόρο (περιστατικό που εχει γινει πολλες φορές) ή ένα πυροσβεστικό οχημα να μπορει να προσεγγίσει έγκαιρα. Γνωρίζω ότι απαιτείται μια επιτροπή του Δήμου που πρέπει να συγκροτηθεί για να αποφασιστεί ονοματοδοσία σε μια περιοχή , αλλα τόσα χρόνια κανένας δεν εχει ενδιαφερθεί για αυτό το πρόβλημα. Πόσο μεγάλο είναι το κόστος για να τοποθετηθούν πινακίδες οδών ;


Ελπίζω η αρμόδια δημοτική αρχή να ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο βέβαια δεν είναι και το μόνο που υπάρχει . Ας έρθει ο κ. Δήμαρχος ή ας στείλει κάποιον αρμόδιο να δει τα χάλια στη δημοτική οδό του οικισμού.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε κατολίσθηση στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ο οποίος επιδιορθώθηκε βέβαια πρόχειρα (μέχρι ένα άλλο κομμάτι να υποχωρήσει).

Να σας θυμίσω κ. Δήμαρχε τι κάνατε πριν ένα χρόνο περίπου για το επικίνδυνο φάγωμα πάνω σε στροφή στην άκρη του μοναδικού δρόμου πλάτους περίπου 6 μέτρων )που οδηγεί στον οικισμό και ο οποίος χρησιμοποιείται για την είσοδο και έξοδο των κατοίκων . Ένα θέμα που το γνωρίζετε γιατί σας εχει κοινοποιηθεί εγγράφως και το οποίο . Αυτό που κάνατε είναι να τοποθετήσετε πλαστικά ανακλαστικά κολονάκια αντί να χτισετε ένα τοιχίο πριν καποιο όχημα βρεθει στον γκρεμό .

Καλά είναι τα έργα μέσα στην πόλη της Ρόδου αλλά ας βγείτε μια βόλτα και στους οικισμούς να δείτε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ