2019-05-06 21:02:13
Φωτογραφία για Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου του Παλαιού Φαλήρου
Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου - Κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη αδελφή του κάτω από το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Παρασκευή

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασαν στην Καλλιθέα άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον αδελφό της 53χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 53χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικα προβλήματα, αναζητούνταν από την αστυνομία καθως είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδελφής του. Τον άνδρα είχαν περιγράψει αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος που είχαν αφηγηθεί μάλιστα, ότι εδώ και μεγάλο διάστημα προκαλούε διαρκώς προβλήματα στην αδελφή του, που ήταν εκπαιδευτικός, σε σημείο που εκείνη να είχε κινηθεί νομικά εναντίον του για να προστατευθεί από τις απειλές του.

Κατά πληροφορίες ο ίδιος σήμερα νωρίς το απόγευμα επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι στην Καλλιθέα συνοδευόμενος από άγνωστο άνδρα. Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς και στο διαμέρισμα εισέβαλαν οι άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τους δυο άνδρες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ