2019-05-07 16:00:24
Φωτογραφία για Γεωργούντζος: “Θα πάμε και με… τρένο στη Ρόδο, ένα μηδενικό ο Διαγόρας μπροστά στη Μαύρη Θύελλα!” (video)
Ξεσπά και... κατά του Διαγόρα Ρόδου τώρα ο Σωτήρης Γεωργούντζος!!

Νέο ξέσπασμα – διάγγελμα του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Sport Sto Noto Radio εν όψει του μεγάλου, πρώτου αγώνα μπαράζ της Τετάρτης στη Ρόδο της Μαύρης Θύελλας με τον τοπικό Διαγόρα:

“Καλά, ποιος είναι ο… Διαγόρας ρε μπροστά στην Καλαμάτα; Ένα μηδενικό είναι! Μια μικρομεσαία ομαδούλα της σειράς είναι, δεν τον βλέπει μπροστά της η Μαύρη Θύελλα τονΔιαγόρα. Το 1821 (!) είχε περάσει μια – δυο χρονιές από την Α’ Εθνική, δεν είναι πια σας ξαναλέω και η … Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν πάμε πια να παίξουμε και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Η ομάδα ενόςκαπετάνιου εκεί πέρα Διακοφώτη, πως τον λένε, είναι, που πάει και αυτή να την πάει καροτσάκι, όπως τον Ιάλυσο στην Β’ Εθνική...”, δηλώνει με πάθος μεταξύ άλλων ο Σωτήρης!

“Σοβαρευτείτε λοιπόν όλοι σας και να πάτε να πάρε στην Ρόδο από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση και να ξεπλύνετε έτσι, να εξιλεωθείτε από την ντροπή του Ασπρόπυργου! Την ντροπή των 700.000 Μεσσηνίων, τόσοι είναι, τόσοι υπολογίζονται οι Μεσσήνιοι σε όλη την γη! Οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας θα πάνε στη Ρόδο, με πλοία, με αεροπλάνα, με βαπόρια, με καράβια, ακόνη και με τρένο (!) θα πάνε, ναι ρε θα βάλουμε και… τρένο για την Ρόδο,έστω και Τετάρτη που ζήτησε να γίνει ο αγώνας ο… Αγαθοκλής, για να μην μπορεί να πάει κανένας εκεί”, είπε ακόμη στην φοβερή εκπομπή του, ο Σωτήρης!

Δείτε το δυνατό βίντεο που ακολουθεί:
sportstonoto
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ