2019-05-07 21:09:24
Φωτογραφία για Ο Πλάτων περί ομοφυλοφίλων και οι ...εκλογές!
Μέ τήν ευκαιρία των εκλογών, έχουμε δεί απο όλο το πολιτικό φάσμα του λεγομένου συνταγματικού τόξου, αρκετές υποψηφιότητες και ομοφυλοφίλων.

Είτε ανδρών, είτε γυναικών.

Αλλά συχνά δεν γίνεται σαφές και ξεκάθαρο στον αδαή ψηφοφόρο, πώς πρόκειται για έναν, ή μία gay. Μάλλον στην χώρα μας αποφεύγεται τα κόμματα να το δηλώνουν ευθέως.

Στις ευρωπαϊκές χώρες από τήν άλλη πλευρά, είναι ξεκάθαρο και αναγράφεται στα δημοσιοποιούμενα βιογραφικά τους στοιχεία, ότι ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή, ή το εθνικό Κοινοβούλιο είναι gay, ή ότι εκπροσωπεί τήν κοινότητα των ομοφυλοφίλων.

Αξίζει να κάνουμε ΣΑΦΕΣ, τί ελάχιστα γνωστά στους μή γνώστες και μή ερευνητές, γράφει ο Πλάτων στον 'Γοργία' γιά τον βίο των Ομοφυλοφίλων.

Ομιλεί ο Σωκράτης απευθυνόμενος πρός τον νεαρό Καλλικλή:

"Ώ Καλλίκλεις, ο των κιναίδων βίος, ούτος ου δεινός και αισχρός και άθλιος; Ή τούτους τολμήσεις λέγειν ευδαίμονας είναι, εάν αφθόνως έχωσιν ων δέονται;"

ΕΡΜΗΝΕΙΑ:

"Καλλικλή, η ζωή των κιναίδων δεν είναι αισχρή και άθλια και δεινή; Ή μήπως θα τολμήσεις να μας πείς ότι είναι ευτυχισμένοι, εφ' όσον έχουν σε αφθονία όσα χρειάζονται;"

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ