2019-05-07 21:39:23
Φωτογραφία για Η Ένωση Δράμας με τον κ.Αρχηγό και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας
Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Δράμας: Την 6η Μαίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Σωματείου μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Αριστείδη και τον Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγο κο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα . Στην συνάντηση που διεξήχθη στην έδρα της ΓΕΠΑΔΑΜΘ στην Κομοτηνή , ως εκπρόσωποί μας παρέστησαν, ο Πρόεδρος ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος , η Γενική Γραμματέας ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία και ο Ταμίας ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ιωάννης , οι οποίοι παρέθεσαν το εύρος των ζητημάτων που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α. Δράμας και κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα που τα περιγράφει διεξοδικά . Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι αναλύθηκε το ζήτημα του τρόπου χρήσης της Διμοιρίας Υποστήριξης , την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στο Σημείο Διαβατηριακού Ελέγχου Εξοχής , τα προβλήματα που δημιουργούνται από την εφαρμογή του σχεδίου «ΠΕΡΣΕΑΣ» , καθώς και η όποια δυνατότητα επαναξιολόγησης των μεθόδων αντιμετώπισης των αυξημένων μεταναστευτικών ροών από την περιοχή του Έβρου προς την Θεσσαλονίκη .


Στην σύσκεψη τονίζεται ότι παρέστησαν και άλλοι εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων ενώσεων αστυνομικών της Περιφέρειάς μας οι οποίοι ανέλυσαν κι εκείνοι τα επί μέρους θέματα ώστε να δοθεί στη φυσική ηγεσία του Σώματος ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί . Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρουμε ότι οι απόψεις μας ακούστηκαν με μεγάλη προσοχή από τον κο Αρχηγό και τον κο Γ.Ε.Α.Β.Ε. και υπήρξε δέσμευση από την πλευρά τους προς την κατεύθυνση λύσης στο μέτρο του δυνατού στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Συνάδελφοι , η θέση του Σωματείου μας απέναντι στις δυσκολίες είναι αποσαφηνισμένη και ξεκάθαρη . Όποια προβλήματα και αν προκύπτουν , όποιας φύσης και να είναι, η δική μας πυξίδα είναι προσανατολισμένη στην ανταπόκριση των αναγκών των πολιτών και στην εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας . Χωρίς αστερίσκους , χωρίς εξαρτήσεις , χωρίς δεύτερες σκέψεις . Για αυτό παλεύουμε , για αυτό αγωνιζόμαστε και αυτό θα πετύχουμε.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος -Η Γενική Γραμματέας

ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ