2019-05-07 21:39:26
Φωτογραφία για ΦΛΩΡΙΝΑ: Στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου υποψηφίου του Συριζα, Ιερέας χαρακτηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών προδοτικήΛεβέντης Ιερέας στην Φλώρινα Αποδοκίμασαν Ιερέα που επέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
Ο πατέρας Αναστάσιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Φλώρινα, τέλεσε τον Αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη με το συνδυασμό «Ανατροπή –Δημιουργία» στον πεζόδρομο της πόλης.

Εκεί μίλησε για «επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών» προσδοκώντας να έρθει η Ανάσταση μετά την προδοσία.

«Η εκκλησία μας βρίσκεται σε μια χαρμόσυνη περίοδο στην Αναστάσιμη. Μετά την προδοσία έρχεται ο Γολγοθάς και ο Σταυρός και μετά τη Σταύρωση ακολούθησε η Ανάσταση.

Εύχομαι η χώρα μας να αποτινάξει τον ζυγό του λήθαργου που βρίσκεται και μιας και πορεύεται μετά την επαίσχυντη προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών να ακολουθήσει η Ανάσταση της πατρίδας μας, να σωθούμε από την αμαρτία της προδοσίας. Χριστός Ανέστη και καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και στην Μακεδονία μας», είπε χαρακτηριστικά εν μέσω αποδοκιμασιών από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε ότι με την ευλογία της εκκλησίας δημιουργούμε έναν χώρο δημιουργίας, προβληματισμού για να καταθέσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους.

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός του κ. Καρυπίδη έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

neaflorina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ