2019-05-08 19:26:13
Φωτογραφία για Δυτ. Ελλάδα: Προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαξαν από ηλικιωμένες χρυσές λίρες, χρήματα και κοσμήματα
Έρευνες διενεργεί η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που εξαπάτησαν ηλικιωμένες, αρπάζοντας χρήματα, λίρες και χρυσαφικά, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, τρεις άγνωστοι δράστες, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε χωριό της Ηλείας και προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι ΔΕΗ και βρίσκονταν σε επικοινωνία με την κόρη της, την έπεισαν να βάλει σε μαξιλαροθήκη τα χρήματα και τα κοσμήματά της, με το πρόσχημα να τα προστατεύσει από τυχόν φθορές κατά την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιούσαν.

Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσαν να αποσπάσουν από την παθούσα 200 ευρώ, δυο χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα κοσμήματα και ασημικά.


 

Την ίδια ώρα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ένας άγνωστος δράστης, μετέβη σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε χωριό της Ηλείας και προσποιούμενος ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η., την έπεισε να τυλίξει σε μία πετσέτα χρήματα και κοσμήματά, με το πρόσχημα να τα προστατεύσει από τυχόν πυρκαγιά, κατά την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιούσε.

Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει από την παθούσα (200) ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

 

Πηγή: tempo24.news
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ