2019-05-08 21:33:01
Φωτογραφία για Serial killer στην Κύπρο: Στην 6χρονη Sierra στρέφονται οι έρευνες των Αρχών..



Για την Πέμπτη το πρωί μετατίθενται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου ενώ οι κυπριακές αρχές επικεντρώνουν και στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Οι έρευνες που έγιναν την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα καθώς μετά το συναγερμό που σήμανε στο σημείο η ανέρευση ενός αντικειμένου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τρία σφουγγάρια γύρω από ένα ξύλο τυλιγμένα σε χαλάκι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Διευθυντή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services CY, η οποία συνδράμει στις έρευνες, του Εντουάρντο Μπράνκο, του Ισπανού χειριστή του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος σόναρ, Αλεχάντρο Παλμέιρο, και του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα.


Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση των πρώτων αποτελεσμάτων από την ανάλυση που έκανε το σόναρ στην Λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτου, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα σημεία εντός της Κόκκινης Λίμνης, πιθανόν να ελεγχθούν την Πέμπτη.

Ωστόσο, για να επιχειρηθεί στη Λίμνη «Μεμί», οποιαδήποτε κατάδυση, πρέπει να υπάρχει ένα πολύ δυνατό δείγμα, διότι για να βγουν τα τελικά αποτελέσματα από την έρευνα του σόναρ πρέπει να περάσουν πολλές ώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ, Cyprus Times
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ