2019-05-09 11:38:29
Φωτογραφία για Βουλή: Δεκτό κατά πλειοψηφία, επί της αρχής, το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις
Δεκτό επί της αρχής από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, με επιφυλάξεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έγινε το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις.

Συγκεκριμένα, στην 3η κατά σειρά συνεδρίαση, που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, και εξελίσσεται αυτή την ώρα, τα κόμματα τοποθετήθηκαν ως εξής στο σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις»:

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Ν.Δ. δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί θετικά επί της αρχής του νομοσχεδίου, αλλά θα κρατήσει συνολικά επιφύλαξη.

Το ΚΙΝΑΛ δήλωσε «υπέρ» της αρχής του νομοσχεδίου με το σκεπτικό ότι «έστω και ένα ευρώ να πάρει ένας αδύναμος πολίτης είναι θετική εξέλιξη», αναμένοντας όμως από την κυβέρνηση να κάνει δεκτές προτάσεις και παρατηρήσεις του για βελτίωση του νομοσχεδίου.

Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» επί της αρχής του σχεδίου νόμου, η Χ.Α. εξέφρασε επιφυλάξεις για την ολομέλεια, όπως και η Ένωση Κεντρώων, ενώ το ''Ποτάμι'' δήλωσε ότι ψηφίζει επί της αρχής, αλλά τόνισε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για πολλές πλευρές και για πελατειακού τύπου διατάξεις.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ