2019-05-09 19:00:57
Φωτογραφία για Το Apple Watch 4 έλαβε το βραβείο Display of the Year
Η Εταιρεία για την προβολή πληροφοριών έχει τιμήσει το Apple Watch 4 με το βραβείο "Οθόνη της Χρονιάς". Κάθε χρόνο, απονέμεται σε "προϊόντα προβολής με τις πιο σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις ή / και εξαιρετικές επιδόσεις". 

Φέτος, ήταν η εικοστή πέμπτη ετήσια τελετή απονομής στον τομέα εκθέσεων της βιομηχανίας. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Δρ Wei Chan, σημείωσε ότι φέτος οι νικητές «αντικατοπτρίζουν το εύρος και το βάθος» της τεχνολογικής καινοτομίας.

"Η ετήσια εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των βραβείων στη βιομηχανία των εκθέσεων που είναι πάντα ευπρόσδεκτη, διότι μας επιτρέπει να επιδείξουμε την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα από τα εξαρτήματα έως τα τελικά προϊόντα", δήλωσε ο Chan.

Η κριτική επιτροπή εκτιμά ιδιαίτερα την οθόνη Apple Watch 4 OLED , η οποία ήταν κατά 30% μεγαλύτερη από την προηγούμενη έκδοση του ρολογιού. Ξεχωριστά, σημειώθηκε ότι, παρά την αυξημένη διαγώνιο της οθόνης, η νέα τεχνολογία για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και επιτρέπει στο ρολόι να λειτουργεί όλη την ημέρα χωρίς επαναφόρτιση.

Το καθήκον των σχεδιαστών ήταν να αυξήσουν την περιοχή προβολής της οθόνης χωρίς να αλλάξουν τις διαστάσεις του ρολογιού. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, μείωσαν το πεδίο εφαρμογής της συσκευής.

Η δεύτερη θέση λήφθηκε από τη Samsung με μια micro -LED οθόνη, και η τρίτη θέση πήγε στη Sony για το σύστημα των κρυστάλλων σε LED-οθόνες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ