2019-05-09 19:07:22
Φωτογραφία για Τρομακτικό τροχαίο στην Πατησίων: Δύο γυναίκες σε κρίσιμη κατάσταση
Στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης δύο άτυχες γυναίκες. Συγκεκριμένα, στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε ένα τρομακτικό

ατύχημα, με τις δύο γυναίκες να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ύστερα από διπλό χτύπημα που δέχτηκαν από αυτοκίνητα.

ΙΧ χτύπησε δύο γυναίκες, τις έστειλε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κι εκεί τις πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι δύο γυναίκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής, με πολύ κόσμο στο σημείο, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο πρώτος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό βρίσκονταν δυο γυναίκες, τις οποίες εκσφενδόνισε, ρίχνοντάς τις στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Διερχόμενο αυτοκίνητο τις πάτησε, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά και να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Η μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή.

 https://www.ethnos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ