2019-05-09 23:41:46
Φωτογραφία για Πως να ανακαλέσετε ένα πιστοποιητικό που έληξε και να χρησιμοποιήσετε ξανά τις εφαρμογές σας
Όπως γνωρίζετε εφαρμογές του jailbreak αλλά και άλλες εκτός της Apple βασίζονται σε πιστοποιητικά "προγραμματιστών" που αν τα καταλάβει η μαμά εταιρία τα ανακαλεί από καιρό σε καιρό. 

Έτσι σταματάνε να λειτουργούν εφαρμογές χρήσιμες σε όλους μας αφού αν επιχειρήσουμε να τις ανοίξουμε αυτές καταρρέουν άμεσα.

Για το σκοπό αυτό πάμε πιο κάτω να δούμε ένα απλό τρόπο που θα κάνει αυτές τις εφαρμογές να ξανά λειτουργήσουν ακόμη και αν σταματήσουν τα πιστοποιητικά να λειτουργούν.

Οδηγίες

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, κάνετε τα εξής:

1)Πρώτα πηγαίνετε στο https://thuthuatjb.com/install και εγκαταστήστε την εφαρμογή TTJB Box.

2)Ανοίξτε την εφαρμογή TTJB Box και βρείτε μια άλλη εφαρμογή που ονομάζεται Lazarus και  εγκαταστήστε την έκδοση για το iOS 12

3)Μετά την εγκατάσταση του Lazarus (θυμηθείτε να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό στις  Γενικές ρυθμίσεις - Διαμόρφωση και διαχείριση συσκευών για να εμπιστευτείτε την εφαρμογή). Τωρα ανοίξτε την. Θα δείτε τη γραμμή Block Revokes, κάντε κλικ σε αυτήν και περιμένετε για την Lazarus να εκτελέσει τη διαδικασία προσθήκης και αντικατάστασης στο σύστημα.


4)Μόλις ολοκληρωθεί, η συσκευή θα εκτελέσει Respring , όπου θα ανοίξετε ξανά την εφαρμογή, αλλά θα δείτε τις λέξεις  επιτυχημένη διαδικασία  (αν δεν την βλέπετε, πατήστε ξανά μέχρι να εμφανιστεί).

Μετά την επιτυχία, μπορείτε επίσης ακόμη και να διαγράψετε την Lazarus .

Αν η Apple ανακαλέσει ένα πιστοποιητικό χωρίς εσείς να μπορείτε να ανοίξετε κάποια εφαρμογή, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, απενεργοποιήστε τη λειτουργία του αεροπλάνου και χρησιμοποιήστε την κανονικά.

Σημείωση : Αυτή η μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS 12.0 - 12.1.2. Και επειδή χρησιμοποιεί το exploit swap  του Bazad, υποστηρίζει μόνο τα iPhone 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus, 8. 8 Plus, X iPad 5 (2017), iPad 6 2018), iPad Pro 12,9 ", iPad Pro 9,7 iPad, iPad Pro 10,5", iPad Pro 2 12,9

Τέλος το άσχημο σε αυτή τη διαδικασία όπως θα δείτε αν αποφασίσετε να την κάνετε είναι οτι η εφαρμογη είναι γραμμένη στα Βιετναμέζικα και μας δυσκολεύει αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ