2019-05-10 14:00:21
Φωτογραφία για Ξεκινούν οι δημοπρασίες μίσθωσης παραλιών
Αρχίζουν αύριο, Παρασκευή, από το υπουργείο Οικονομικών οι Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού.

Μέσω των αναβαθμισμένων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και την απλούστευση του συνόλου της διαδικασίας, προσδοκάται η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενδιαφερομένων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στον εκσυγχρονισμό, την αυτοματοποίηση και τη διαφάνεια της διαδικασίας, στοχεύει στην οργάνωση και διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών τα επόμενα χρόνια, με απώτερο σκοπό την πλήρη καθιέρωση του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε ασκηθεί δριμεία κριτική στο υπουργείο Οικονομικώνγια το γεγονός ότι μίσθωνε παραλίες φιλέτα για ελάχιστα ευρώ σε περιοχές όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Χαλκιδική, κ. α., από τις οποίες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ομπρέλες και καθίσματα στους λουόμενους κερδίζουν υπέρ- δεκαπλάσια.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ