2019-05-10 17:45:50
Φωτογραφία για Η Μουσική YouTube και η Μουσική Google Play κατέχουν την τρίτη θέση μεταξύ των υπηρεσιών ροής ανά αριθμό συνδρομητών.
Ο αριθμός των συνδρομητών στη Μουσική YouTube και στη Μουσική Google Play, που μπορεί τελικά σύντομα να ενωθούν, έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια χρήστες. Χάρη σε αυτό, η Google μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί με την Apple Music.  

Σύμφωνα με το Bloomberg, και το δημοσίευμα του που οι πληροφορίες όπως λέει προέρχονταν από δύο ανώνυμες πηγές και δεν δημοσιοποιούνταν δημοσίως. Ο εκδότης σημειώνει ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία περιλαμβάνουν χρήστες που έχουν εκχωρήσει δωρεάν στη δοκιμαστική περίοδο, ενώ η πλειοψηφία των online μουσικών υπηρεσιών δημοσιεύει δεδομένα μόνο σε συνδρομητές που πληρώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το YouTube δείχνει επίσημα την ανάπτυξη ως ποσοστό, χωρίς να παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία.

Η υπηρεσία Apple Music ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015 και σήμερα έχει περίπου 50 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Έχει ξεπεράσει ακόμη και το Spotify Premium στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και γενικά παραμένει πολύ πίσω από το Spotify. Η σουηδική εταιρεία ξεπέρασε πρόσφατα 100 εκατομμύρια Premium πελάτες παγκοσμίως, με συνολικά περίπου 217 εκατομμύρια χρήστες Spotify.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ