2019-05-11 10:00:15
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο πρώτος συρμός του μετρό Θεσσαλονίκης που έρχεται από την Ιταλία – Περιλαμβάνει 4 βαγόνια (pics)
Θέμα ημερών είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός του μετρό. Θα φτάσει στην Ηγουμενίτσα με πλοίο και από εκεί στην Θεσσαλονίκη Θέμα ημερών είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός του μετρό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, η διαδικασία έλευσης του πρώτου ιταλικού συρμού από το εργοστάσιο της Hitachi στη Ιταλία, έχει ήδη ξεκινήσει.

Όπως είπε πριν από λίγες μέρες ο κ. Μυλόπουλος, ο πρώτος συρμός (που περιλαμβάνει 4 βαγόνια) θα φορτωθεί σε πλοίο το οποίο θα τον φέρει μέχρι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Από εκεί θα τον παραλάβουν δύο τράκτορες 30 μέτρων ο καθένας και θα τον οδηγήσουν στη Θεσσαλονίκη, στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 16η Μαΐου. «Με την άφιξη του πρώτου συρμού, κλείνει η περίοδος των κατασκευών και περνάμε στην προετοιμασία έναρξης της λειτουργίας. Θα είναι μία πολλή σημαντική στιγμή για το Μετρό και τη Θεσσαλονίκη» σημειώνει ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό και συμπληρώνει πως «με τους σταθμούς έναν-έναν να ολοκληρώνονται στα έργα πολιτικού μηχανικού, το βάρος πέφτει στην ολοκλήρωση των Η/Μ, των συστημάτων, το CBTC, των θυρών ασφαλείας που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην έναρξη».
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι από τον ALPHA, ναι από το Open...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όχι από τον ALPHA, ναι από το Open...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ