2019-05-11 13:23:03
Φωτογραφία για Ελεύθεροι οι δύο Ροδίτες για τον βιασμό Νορβηγίδας
Όσα δήλωσε ο συνήγορός τους στο star.gr

Η 22χρονη Νορβηγίδα μητέρα ενός ανήλικου παιδιού που είχε έρθει για διακοπές στη Ρόδο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δυο Ροδίτες ηλικίας 30 και 32 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε πρωινές ώρες μεταξύ 04.00′ – 6.30′ της 30ης Ιουλίου 2017 βρισκόταν σε κλαμπ του νησιού όπου και γνώρισε τους δύο άνδρεςπου φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά και παρά τη θέληση της, με την 22χρονη, την οποία κατηγορούνταν ότι ακινητοποίησαν και της επέφεραν χτυπήματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ την εξανάγκασαν να ανεχθεί και ασελγείς πράξεις και από τους δύο τους.

Όλα αυτά δε, φέρονται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του 32χρονου.

Η Νορβηγίδα στη συνέχεια αντί να πάει στο αστυνομικό τμήμα πήγε για δείπνο, κοιμήθηκε, συνομίλησε με τις φίλες της και αποφάσισε να μεταβεί στην Ασφάλεια Ρόδου το μεσημέρι λίγο πριν αναχωρήσει για τη πατρίδα της, ενώ δε θέλησε τελικά να υποβάλλει καταγγελία καθώς δεν ήταν σίγουρη αν η ερωτική συνεύρεση έγινε με την συναίνεσή της ή όχι. Οι δύο άνδρες πρόσθεσαν πως όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η αλλοδαπή άλλαξε τελικά γνώμη και κατήγγειλε στις Νορβηγικές αρχές ότι βιάστηκε στην Ελλάδα καθαρά και μόνο για οικονομικό όφελος.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Ο συνήγορος των δύο ανδρών Στέλιος Αλεξανδρής δήλωσε στο star.gr

Ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής

«Θεωρούμε ότι οι εντολείς μου δεν τέλεσαν τις αποδιδόμενες πράξεις. Είναι σημαντικό δε ότι η καταγγελία του φερόμενου ως θύματος δεν έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου πήγε την άλλη μέρα καθώς σύμφωνα με δήλωση της ίδιας δεν ήταν σίγουρη αν είχε συναινέσει και ποιοι ήταν οι ερωτικοί της σύντροφο καθώς αναφερόταν σε κάποιον Ρώσο. Η καταγγελία έγινε ένα μήνα μετά στην Νορβηγία για οικονομικούς λόγους»

της Τασούλας Παπανικολάου
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ