2019-05-11 14:31:47
Φωτογραφία για Συναντήσεις και ομιλίες του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα με τις κοινότητες των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στη Θεσσαλία (εικόνες)
Τρεις στάσεις, σε Ελασσόνα, Τύρναβο και Λάρισα, είχε η χθεσινή περιοδεία (Παρασκευή 10 Μαΐου)

του υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Κώστα Παλάσκα αποτελούμενη από τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» στη Θεσσαλία, όπου συναντήθηκαν με τις κοινότητες των μετακινούμενων κτηνοτρόφων του Δήμου μας.

Η Ελασσόνα αποτέλεσε την πρώτη στάση της περιοδείας. Εκεί την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου  τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του συλλόγου  Κοπατσαραίων, κ. Δημήτρης Τζιόλας,  καθώς και τρεις μεγάλοι Γρεβενιώτες επιχειρηματίες, ο κ. Ζήσης Γιώτσας, ο κ. ζήσης Μπίζιος και ο κ. Γιάννης Έξαρχος. Επόμενος σταθμός ο Τύρναβος, όπου έλαβε χώρα γεύμα εργασίας, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Κοινότητα Αβδέλλας κ. Αχιλλέας Δόκος, ο κ . Ρίζος Γαλάνης και ο επιχειρηματίας-τυροκόμος κ. Δημήτρης Έξαρχος.

Ο κ. Παλάσκας επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε αυτός ο συνδυασμός σημείωσε: «Ο αγώνας μας ξεκίνησε πριν από έναν περίπου χρόνο
. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάσουμε μια αξιόπιστη πρόταση για τα Γρεβενά. Είμαστε πολίτες ενεργοί! Πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας έχει ανεκπλήρωτες δυνατότητες και αξίες. Πιστεύουμε ότι οι λύσεις υπάρχουν ανάμεσά μας. Αυτή η πίστη στους συμπολίτες μας και τις δυνατότητές τους, κινητοποιεί τη δράση μας.»

Έθεσε το δίλημμα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου σημειώνοντας «Χρειαζόμαστε μια νέα δημοτική αρχή, που να ακούει τις ανάγκες των πολιτών και να προσαρμόζεται στις προσταγές της εποχής. ΔΕΝ έχουμε ανάγκη τους κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια πολιτικούς. Οι ανθυποψήφιοί μας δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.»

Στη συνέχεια ανέλυσε όψεις του προγράμματος του συνδυασμού εστιάζοντας κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας, στις δυνατότητες που έχει ο Δήμος να μειώσει τα δημοτικά τέλη και να βελτιώσει το οικολογικό του αποτύπωμα καθώς και σε ζητήματα που άπτονται των ιδιαίτερων αναγκών, των μετακινούμενων κτηνοτρόφων του Δήμου μας  « Προτείνουμε, υποστήριξε, στους δημότες των Γρεβενών, ένα σχέδιο μετρημένο και ρεαλιστικό, που ιεραρχεί τις ανάγκες και θέτει προτεραιότητες. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε τρεις άξονες με εμβληματικές παρεμβάσεις, λελογισμένου κόστους και ταυτόχρονη έμφαση στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων.»

Κλείνοντας υποστήριξε ότι οι προτάσεις του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας βγάζουν τον τόπο από τη στασιμότητα και το αναπτυξιακό τέλμα. Γι’ αυτό ζήτησε την προσπάθεια και τη συνεργασία όλων, για να πάψει ο Δήμος Γρεβενών να κατέχει θλιβερές πρωτιές σε όλους τους αρνητικούς δείκτες.

Από το Γραφείο Τύπου
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ