2019-05-11 16:00:56
Φωτογραφία για Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωεκλογές: Η γκάφα με τον Μεταξά ..και η απομίμηση του ΠΑΣΟΚ του 1993
Η γκάφα διορθώθηκε με το να κατέβει το σποτ από το επίσημο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε το κακό είχε γίνει..

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου αλλά δεν ήταν γούρικο καθώς οι εμπνευστές του ήταν απρόσεκτοι με αποτέλεσμα να το κατεβάσουν πολύ γρήγορα.

Είχε τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων» και έδειχνε πολύ μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Κώστα Βάρναλη αλλά κάποιος που δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη γνώση ιστορίας μέσα σε αυτούς πρόσθεσε και τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά που ήταν από τους διώκτες των Αριστερών της εποχής.

Η γκάφα διορθώθηκε με το να κατέβει το σποτ από το επίσημο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην εποχή της τεχνολογίας που ζούμε το κακό είχε γίνει.

Από εκεί και πέρα επειδή σε κάθε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πράγματα από το ΠΑΣΟΚ έτσι και αυτό το σποτάκι αν αναρωτιέστε που το έχετε ξαναδεί σας θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ το 1993.
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ