2019-05-12 08:55:00
Φωτογραφία για ΠΩΣ θα έχεις πάντα μπαταρία στο κινητό σου
Πόσες και πόσες φορές έχουμε βρεθεί με έναν φορτιστή στο χέρι αναζητώντας «απεγνωσμένα» μια πρίζα προκειμένου να καταφέρουμε να φορτίσουμε το κινητό μας τηλέφωνο. Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ από εκεί που η μπαταρία των κινητών τηλεφώνων κράταγε ως και τρεις ημέρες, σήμερα με το ζόρι βγάζουμε με μια πλήρη φόρτιση μια ημέρα; Ναι, η αλήθεια είναι ότι η πληθώρα επιλογών που μας παρέχουν τα σύγχρονα «έξυπνα» κινητά μας έχουν κάνει τα έχουμε ανάγκη 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο, εάν το σκεφτούμε λιγάκι καλύτερα ίσως υπάρχουν και κάποια δικά μας ατομικά λάθη που κάνουν την μπαταρία του κινητού μας να «εξαφανίζεται» σαν καπνός. Επομένως, αφού είναι τόσο δύσκολο να φορτίσει κανείς το κινητό του γρήγορα, ίσως να βοηθήσουν μερικά tips που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε, αλλά ποτέ δεν εφαρμόζουμε.

Συγκεκριμένα:

Φωτογραφία αρχείου

Απλά απενεργοποίησε τη συσκευή σου. Το κινητό είναι ένα μηχανάκι. Δεν γίνεται να λειτουργεί ακατάπαυστα επί 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο.Όταν το κινητό φορτίσει πλήρως αποσύνδεσέ το αμέσως από την πρίζα. Όταν πάει στο 100% δεν φορτίζει άλλο, αλλά καταστρέφει την ζωή της μπαταρίας του κινητού σου.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ