2019-05-12 09:27:44
Φωτογραφία για Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α: Περισσότεροι οι αστυνομικοί απ'ότι οι φίλαθλοι στον τελικό ποδοσφαίρου
Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Δυστυχώς,ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που ουδεμία σχέση έχουν με τη φύση και το ρόλο της Αστυνομίας.

Απόψε διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο,όπου με έντολή του κ.Υφ.Αθλητισμού δεν θα τον παρακολουθήσουν θεατές των δύο ομάδων,πλην 1040 ατόμων που διαθέτουν ονομαστικές προσκλήσεις.

Χωρίς να εξετάζουμε στην παρούσα ανακοίνωση μας το σημαντικότατο θέμα της Αθλητικής Βίας που μαστίζει τη Χώρα,αίσθηση έχει προκάλεσει το γεγονός ότι κλήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία περισσότεροι  συνάδελφοι απ'ότι οι φίλαθλοι των δύο ΠΑΕ,ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Συνάδελφοι  απ'όλες τις Δ/νσεις  της Αττικής,καθώς και δέκα στο σύνολο διμοιρίες από άλλες Δ/νσεις της επικράτειας,κλήθηκαν για να διασφαλιστεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας,που θα έπρεπε να είναι γιορτή του αθλητισμού,με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω επιβάρυνση τους (πχ οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις,κάλυψη μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων από την έδρα της Υπηρεσίας τους έως το ΟΑΚΑ,υπερεργασία)


Η αποστολή του Έλληνα αστυνομικού είναι η προστασία και η εξυπηρέτηση του Έλληνα πολίτη,όχι των εκάστοτε επιχειρηματικών συμφερόντων (πχ ΠΑΕ).

Παρά τις όποιες δημόσιες διαβεβαιώσεις των αρμόδιων φορέων,γινόμαστε για πολλοστή φορά στο ίδιο έργο θεατές με τον Έλληνα αστυνομικό να καλείται να "πληρώσει το μάρμαρο".

Καταγγέλουμε και διαμαρτυρόμαστε έντονα γι'αυτές τις τόσο τραγελαφικές όσο και θλιβερές  καταστάσεις και αναμένουμε από την Πολιτεία να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και να απαλλάξει επιτέλους τον Έλληνα αστυνομικό από το βραχνά της προστασίας των πάσης φύσεως εταιριών ιδιωτικών συμφερόντων.
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ