2019-05-12 11:00:30
Φωτογραφία για Θα παίξουν κανονικά οι αιώνιοι στα play offs της Basket League
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος θα απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι να αποδοθούν ευθύνες στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τόσο της επίθεσης στον Παναγιώτη Αναστόπουλο, όσο και της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ.

Τα δεδομένα, ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξαν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ πως ο ίδιος δεν μπορεί να στερήσει από τους οπαδούς των «πράσινων» τη χαρά που επιφυλάσσει μια σειρά αγώνων με αντίπαλους τους Πειραιώτες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάθεσή του να επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στα Play-Offs. Μάλιστα, η απόφαση των ανθρώπων του «Εξάστερου» φαίνεται να είναι οριστική. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά με τον Ολυμπιακό, καθώς πλέον με τις τελευταίες εξελίξεις θεωρούν πως η νομιμότητα που αναφέρθηκε στην προαναφερθείσα ανακοίνωση θα επανέλθει άμεσα και σίγουρα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ
. Ειδικότερα, οι «πράσινοι» περιμένουν ότι μόλις προκύψουν τα αποτελέσματα των ενδελεχών ερευνών που διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση χούλιγκανς στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, αλλά και για την τοποθέτηση βόμβας κοντά στην οικία του διαιτητή, θα αποδοθούν οι απαραίτητες ευθύνες. Παράλληλα, πιστεύουν ακράδαντα πως η ΚΕΔ θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τη νομιμότητα και την κανονικότητα, συμπεριλαμβάνοντας στις κληρώσεις παιχνιδιών του Ολυμπιακού τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου, όπως έπραττε άλλωστε εδώ και δεκαετίες όταν μια ομάδα διαμαρτυρόταν και στοχοποιούσε συγκεκριμένους ρέφερι. Συνεπώς, οι ιθύνοντες των Κυπελλούχων Ελλάδος από τη στιγμή που θεωρούν ότι τα όσα αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της Τετάρτης έχουν εν πολλοίς πάρει το δρόμο τους προς την εκπλήρωσή τους, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ο Παναθηναϊκός να μην αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μάλιστα απ’ ότι φαίνεται θα αφήσουν στην άκρη το… «μέχρι τέλους» για να μην υποβιβαστούν στην Α2.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ