2019-05-12 11:00:46
Φωτογραφία για Αντώνης Καρυστινός: ''H EΠΙΣΤΡΟΦΗ είχε εντιμότητα''
Στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΑΝΤ1 πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός, Αντώνης Καρυστινός, που κρατά τον

ρόλο τού Ορέστη. Ο ίδιος μιλά στο ''TV Έθνος'' για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς και για τα νούμερα.

Περιμένατε την επιτυχία της «Επιστροφής»;  

«Δεν μπορεί κανείς να προκαταλάβει το αποτέλεσμα κάθε τηλεοπτικής χρονιάς. Άλλες χρονιές τα ριάλιτι κάνουν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης άλλες φορές η μυθοπλασία. Σίγουρα επέλεξα τη δουλειά αυτή γιατί δραματουργικά ήταν εξαιρετικό το κείμενο που διάβασα, είχε μια δομή καταπληκτική. Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος, είχα την τύχη να έχω το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας εξ αρχής και έτσι μπόρεσα να δουλέψω με επιτυχία και άνεση. Χάρηκα φυσικά που άρεσε στο κοινό». 

Υπάρχει συνταγή της επιτυχίας για ένα σίριαλ;  

«Από θέση δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, δεν έχω ιδέα. Βλέπω ταινίες, αμερικανικό σινεμά, αλλά αυτή η συνταγή επιτυχίας αποτελείται από πολλά συστατικά, όπως στο θέατρο. Είναι το έργο, ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί. Είναι τόσα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποια είναι η συνταγή για τη μυθοπλασία».


Έλειπε μια τέτοια σειρά μυστηρίου;  

«Τίποτα δεν λείπει και τίποτα δεν περισσεύει.Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, είναι απρόβλεπτα τα πράγματα, κινούνται σ' ένα περίεργο περιβάλλον και κάθε χρονιά ο τηλεθεατής λειτουργεί διαφορετικά. Σίγουρα είχε μια εντιμότητα η σειρά για πάρα πολλά επεισόδια, επειδή ήταν ένα διαφορετικό καθημερινό προϊόν. Επίσης, υποκριτικά είχε μια άλλη αντιμετώπιση από τα καθημερινά που ξέρουμε».

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείτε, σας ενημερώνουν, σας ενδιαφέρουν;  

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πρώτιστα για τους ανθρώπους που κάνουν όλες αυτές τις αλχημείες. Εμένα μ' ενδιαφέρουν οι σκηνές, τα επεισόδια, πόσο προχωράει η ιστορία. Καμια φορά τα κοιτάζω, αλλά στην αρχή κυρίως μιας δουλειάς, και μετά δεν ασχολούμαι. Δεν τα κοιτάζουμε καν, τα μαθαίνουμε στο γύρισμα. Ρωτάς ''χθες πήγαμε καλά;''. Είναι όπως στο θέατρο, ''έχουμε σήμερα εισιτήρια;''. Αυτό είναι. Συνήθως, όταν μιλάμε για νούμερα, σκεφτόμαστε ότι είναι πολύ αρνητικό να ασχολούμαστε με αυτά. Μα στο θέατρο ο ηθοποιός δεν ρωτάει για τα εισιτήρια; Αλλιώς δεν έχει νόημα η δουλειά που κάνουμε».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ