2019-05-12 15:00:28
Φωτογραφία για Ηλιάνα Μαυρομάτη: ''Είναι μεγάλη χαρά να δουλεύεις με την ομάδα του Πάνου Κοκκινόπουλου''
Στο ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ του Open είδαμε και την ηθοποιό ,Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η ίδια μιλά για τη συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο αλλά και τα γυρίσματα Ήταν δύσκολες οι συνθήκες κα­τά τη διάρκεια των γυρισμάτων;  

Γενικά οι συνθήκες πάντα είναι ελαφρώς δύσκολες,. Ωστόσο, είναι τέτοια η χαρά να δουλεύεις με την ομάδα του Πάνου Κοκκινόπουλου και με τους συ­νεργάτες του, που όλα γίνονται απο­λαυστικά. Κάθε φορά έχω μεγάλη χα­ρά όταν καλούμαι να συνεργαστώ μα­ζί τους.  

Επί πλέον δυσκολία σε ό,τι αφο­ρά τον ρόλο σας αντιμετωπίσατε;  

Η δυσκολία ήταν στο να μην προδώσω σε καμία στιγμή το τέλος του επεισοδί­ου, γιατί έχω έναν περίεργο ρόλο, συν το ότι έπρεπε να αντιμετωπίσω υποκρι­τικά τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, που δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι με έναν τόσο έμπειρο ηθοποιό μπορείς να παίξεις μαζί του και να μην τον χαζεύ­εις απλώς!

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Πάνο Κοκκινόπουλο;  

Ο Πάνος σού δίνει την αίσθηση ότι είναι ένας πολυσχιδής άνθρωπος και την ίδια στιγμή και ένας πολύ ενδιαφέρων, δημι­ουργικός, και πολύ εύστροφος άνθρω­πος, που ξέρει πολύ καλά να διαλέγει συνεργάτες. Γνωρίζει τον κινηματογρά­φο και τη γλώσσα του, με τους ηθοποιούς είναι πολύ γενναιόδωρος, πολύ ευ­γενικός. Είναι από τις σπάνιες περιπτώ­σεις σκηνοθετών.

TV Έθνος 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ