2019-05-12 18:12:12
Φωτογραφία για Κλιμάκιο της Ένωση Νοτιοανατολικής επισκέφθηκε την Διεύθυνση και το Α.Τ. Ελληνικού
''Η Ένωσή μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που κάθε φορά προκύπτουν κάνοντας τις απαραίτητες συναντήσεις και παρεμβάσεις'', τονίζεται στη σχετική

ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 10/05/2019 και ώρα 11:00, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ και Κωνσταντίνο ΓΙΑΒΡΗ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες Δ.ΑΝ/ΑΑΑ, Α.Τ. & Τ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής ταξίαρχο κ. Μιλτιάδη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ.

Από την πλευρά μας, μεταξύ άλλων θεμάτων, τέθηκε κυρίως το ζήτημα της ορθολογικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και ο σεβασμός των εργασιακών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Ο κ. Ταξίαρχος μας διαβεβαίωσε πως, βασικό μέλημά του είναι οι συνάδελφοι αστυνομικοί να λαμβάνουν τις ημερήσιες αναπαύσεις τους και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει δώσει ειδικές Διαταγές – οδηγίες στους κ.κ. Διοικητές των Υπηρεσιών.


Επιπροσθέτως, μας επισήμανε πως, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής, ειδικά για το επόμενο χρονικό διάστημα όπου και αναμένεται αύξηση του πληθυσμού των παραλιακών περιοχών, λόγω του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα ζητά από τους ιεραρχικά ανωτέρους του, την μείωση των δυνάμεων που διατίθενται από την Διεύθυνση, προς ενίσχυση αλλότριων Υπηρεσιών και άλλων Διευθύνσεων (π.χ. Δ/νση Μεταγωγών και στα Δικαστήρια -πρώην σχ. Ευελπίδων).

Επίσης ο κ. Ταξίαρχος μας γνώρισε πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το νέο κτίριο που στεγάζεται το Επιτελείο της Νοτ/κής, καθώς και το Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης, να γίνουν πιο ασφαλή και λειτουργικά.

Τέλος ο κ. Ταξίαρχος μας τόνισε ότι η συμβολή όλων είναι αναγκαία προκειμένου να επιλυθούν όλα τα προβλήματα, θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής και οι ανωτέρω αντιπρόσωποι πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία του Α.Τ. & Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης. Συνομίλησαν με την διοίκηση και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και τις επιθυμίες των συναδέλφων.

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίστηκαν, στην διάθεση μεγάλης δύναμής τους σε άλλες Διευθύνσεις καθώς και προβλήματα που έχουν με το νέο κτίριο στο οποίο έχουν μετακομίσει.

Όπως ενημερωθήκαμε υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την θέρμανση και την ψύξη του κτιρίου καθώς και με τους διαθέσιμους χώρους. Χαρακτηριστικά μας τόνισαν πως δεν έχουν τον απαιτούμενο χώρο για να εργαστούν σωστά, αλλά και να αποθηκεύσουν αρχεία και φακέλους. Η έλλειψη καθαριότητας ήταν το επόμενο θέμα με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οικονομικά, όλοι οι συνάδελφοι, προκειμένου να κρατούνται οι χώροι καθαροί.

Η διοίκηση μας ενημέρωσε και το διαπιστώσαμε, ότι προσπαθεί με τα μέσα που διαθέτει και με τις καλύτερες προθέσεις να επιλύσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θέματα.

Η Ένωσή μας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που κάθε φορά προκύπτουν κάνοντας τις απαραίτητες συναντήσεις και παρεμβάσεις. Θα είμαστε κοντά στον συνάδελφο και σε όποιον χρειάζεται υποστήριξη προκειμένου να καλυτερεύουν οι εργασιακές συνθήκες και το ηθικό του προσωπικού.

 

 
 
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ