2012-06-13 16:33:02
Φωτογραφία για Παραλήρημα Σαμαρά [Βίντεο]
"Δεν πρέπει να έχουμε ξανά εκλογές, πρέπει να βρεθούν σημεία σύγκλισης", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι έχει θέσει δυο ελάχιστους όρους για συνεργασία με οποιονδήποτε, την παραμονή στο ευρώ και την τροποποίηση του προγράμματος Ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια ουσιαστική συζήτηση για τροποποιήσεις στη δανειακή σύμβαση, επισημαίνοντας ότι "όλοι δέχονται ότι η λύση πρέπει να είναι ευρωπαϊκή» και επισήμανε: «Όταν έστειλα την επιστολή μου, μέσα εκεί έχω τη λέξη τροποποίηση. Την έχουν δεχτεί. Είναι σημαντικό. Έχει να κάνει με την πλευρά της ανάπτυξης".

¨Όσον αφορά τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία του Μνημονίου ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε πως στην Ευρώπη δεν θα φοβηθεί κανείς. "Με την καταγγελία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνουν καμία διαπραγμάτευση, θα μας βγάλουν έξω", είπε και πρόσθεσε: "Για να εκβιάσεις κάποιον πρέπει αυτός να φοβηθεί ώστε να βρεθείς εσύ μετά σε καλύτερη θέση. Εγώ δεν βλέπω κανέναν να φοβάται, αντίθετα κάποιοι το θέλουν για να μας κάνουν μαύρο πρόβατο. Θα ήταν συνταγή καταστροφής η καταγγελία".
enikos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύσκεψη στην Τούμπα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύσκεψη στην Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ