2019-05-13 13:51:45
Φωτογραφία για Καταγγελία του ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ: Αντιμετώπισα προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ!!
Προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ, καταγγέλει ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαλάνης με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη Αναλυτικά...

Φίλες και φίλοι!

      με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου με όσα συνέβησαν εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα είχε μικρή σημασία, αν ήταν κάτι προσωπικό. Θεωρώ όμως ότι έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα, ενόψει εκλογών, και την τακτική ορισμένων.

          Είναι γνωστό με ποιο τρόπο ματαιώθηκε η αυτοτελής κάθοδος μου στις εκλογές, με την απαίτηση αλλαγής του ονόματος του συνδυασμού μου, την αναγκαστική προσθήκη προσώπων και την "υφαρπαγή" συνεργατών μου. Και, το χειρότερο, αντιμετώπισα προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές, σε δημόσιο χώρο, μετά την παραίτησή μου από την προεδρία του ΝΑΟΑΣ.......    Επίσης, μόνο δείγμα πολιτικού πολιτισμού δεν είναι η προσπάθεια κάποιων να με απαξιώνουν ή να θέλουν να με παρουσιάσουν γραφικό κλπ. 


       Μπορεί άραγε να είναι άξιος να κατέχει ηγετικές θέσεις κάποιος που δεν ασκεί κριτική σε πολιτικό επίπεδο, αλλά επιχειρεί να μειώσει την αξιοπρέπεια του άλλου, χωρίς ίχνος σεβασμού;

        Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου σωτήρα της πόλης όπως άλλοι. Με αγάπη στον τόπο μου υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια από υπεύθυνες θέσεις το κοινό καλό και είμαι πάντα διατεθειμένος να βοηθώ, με όσες δυνατότητες διαθέτω, τους συμπολίτες μου και γενικότερα τον τόπο που γεννήθηκα και αγάπησα.

        Ο κ. Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του, μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν στο Γενικό ψηφοδέλτιο και να έχω έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Σας ευχαριστώ 

Με τιμή

Κώστας Γαλάνης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ