2019-05-14 12:14:17
Φωτογραφία για Τα παιδία παίζουσι …. και φωτιά στα μπατζάκια μας!!  Ένα εφιαλτικό σενάριο …. που δεν είναι για «παιδάκια»!!
Γράφει ο Υποναύαρχος ε.α ΠΝ, Κωνσταντίνος Βουλγαράκης

Τα παιδία παίζουσι …. και φωτιά στα μπατζάκια μας!!

Ένα εφιαλτικό σενάριο …. που δεν είναι για «παιδάκια»!!

Όσο αυξάνει η ένταση στον Περσικό Κόλπο, τόσο θα αυξάνει το γεωστρατηγικό βάρος της Τουρκίας …. και όσο αυξάνει το γεωστρατηγικό βάρος της Τουρκίας, τόσο εμείς θα χάνουμε πόντους και κιλά, στη γεωπολιτική ζυγαριά συμφερόντων!!

Και όντας εξασθενημένοι, αποδυναμωμένοι και επιπόλαιοι, όσο θα χάνουμε βάρος, τόσο πιο ακριβά θα το πληρώσουμε!!

Το βολικό σενάριο της φωτιάς!!

Ας σκεφτούν αυτοί που πρέπει …. ένα Ελληνο-Τουρκικό θερμό επεισόδιο, πόσα πολλά και κρίσιμα «προβλήματα» θα επιλύσει ευρύτερα, κατά τη ρήση του Μεγάλου Στρατηλάτη «όσα δεν λύονται κόπτονται»!!

Δυστυχώς …. η ώρα τώρα είναι η πλέον κατάλληλη, οι ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει θέσεις και το σκηνικό έχει στηθεί ολόκληρο ….. ενώ η γλυκιά «Μοιραία» ήδη έχει βάλει τα μαύρα και δοκιμάζει τα δάκρυα της, ξέροντας το ρόλο της και τη μοίρα της, στο τρομερό σενάριο!!


Ένα Ελληνο-Τουρκικό επεισόδιο, αμέσως θα δώσει την ευκαιρία για μια «σωτήρια» δραστική επέμβαση της Αμερικής, που ουσιαστικά θα φέρει και τα δυο «παιδιά» της, πιο κοντά στην αγκαλιά της, καθώς …. σύμφωνα με τους υπολογισμούς/εκτιμήσεις τους:

1. Θα σώσει τη φτωχιά και αδύναμη, ανυπεράσπιστη Ελλάδα, από την υπέρτερη βάρβαρη πολεμική μηχανή των Τούρκων και μάλιστα ο Έλληνας Πρωθυπουργός, θα τους ευχαριστήσει πάλι δημόσια.

2. Θα δώσει διέξοδο-αντάλλαγμα στις διεκδικήσεις των Τούρκων, σε μια σειρά από τα διεκδικούμενα συμφέροντα της, μέσω διμερών-τριμερών συμβιβαστικών συνομιλιών.

3. Η Τουρκία θα επανέλθει στην αγκαλιά των ΗΠΑ και θα αναθεωρήσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία (όπως όλοι πλέον επιθυμούν)!!

4. Στην Ελλάδα θα σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρία, που βολεύει άπαντες και που θα πάρει όλες τις δύσκολες αποφάσεις των επώδυνων συμβιβασμών, σε όλα τα θέματα και που κυρίως …. θα συγχωρέσει/διαγράψει, όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος, όλων, χωρίς περαιτέρω συνέπειες …. λόγω επίκλησης ομόνοιας εν όψη «μείζονος Εθνικού κινδύνου»!!

5. Οι Αμερικάνοι θα επανεργοποιήσουνε τις σημαντικές βάσεις τους στην Ανατολική Τουρκία και θα δώσουν στην Τουρκία, όλα όσα χρειάζεται και που δεν θα τα λάβει τελικά από τη Ρωσία, θα στηρίξουν την Οικονομία της και θα τη βάλουν ξανά, στο ευρύτερο ενεργειακό παιχνίδι!!

ΠΟΤΕ !?

Αν θα δείτε εκλογές, σύντομα-αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, τότε θα έχει σημάνει το «τρίτο καμπανάκι», τα φώτα θα έχουν κλείσει και η παράσταση θα αρχίζει!!

Σςςςςς μη μας ξυπνάτε …. τώρα τρώμε κότερα, επιδόματα και σκλανταλιές!!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ