2019-05-14 12:52:11
Φωτογραφία για Κώστας Μπακογιάννης: Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει την Δημοκρατία μας
«Η Αυτοδιοίκηση έχει να κάνει με την καθημερινότητα των ανθρώπων, με πραγματικά προβλήματα», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και

τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ερωτηθείς σχετικά με την «σύγχυση» που μπορεί να υπάρχει για το πρόσωπο του, είπε ότι «ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο», ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός από την πορεία στον Δήμο με τον κομματικό «μανδύα», σημειώνοντας «άλλο το κόμμα και άλλο ο Δήμος, αυτά πρέπει να ξεχωρίζουν, διότι στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από άμεσα πράγματα».

Στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη αν ο Δήμος Αθηναίων θα είναι ένα σκαλοπάτι για τον Κώστα Μπακογιάννη στην πολιτική του καριέρα, απάντησε «ο πόνος μου είναι ότι πάντα το πολιτικό σύστημα θέλει να βλέπει την Αυτοδιοίκηση ως «αποπαίδι». Δεν είναι έτσι. Η Αθήνα είναι «η πόλη των πόλεων». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς τον Δήμο Αθηναίων, ειδικά εάν είσαι ένας άνθρωπος ερωτευμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως εγώ».


«Παίρνω την δουλειά μου στα σοβαρά, αλλά δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, δεν έχω καμία κρίση μεγαλείου, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», επεσήμανε.

Ερωτηθείς για τα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη και την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, είπε ότι «με κάνει τρελό, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, ενοχλεί όλον τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε, πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε. Όσο κάποιοι κι αν θέλουν να βάζουν ένα πολιτικό ή ιδεοληπτικό πρόσημο, η ουσία δεν αλλάζει».

«Είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, έχει στο ενεργητικό του ένα σωρό ληστείες, βόμβες κλπ. ο οποίος σήμερα απειλεί την Δημοκρατία. Μια Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εκβιάζει 10 εκατομμύρια ανθρώπους, 10 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

http://www.ant1news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ