2019-05-14 16:22:46
Φωτογραφία για “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά”, ο συνδυασμός του Γιώργου Δασταμάνη, συνεχίζει την περιοδεία του, σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κοσμά (εικόνες)
Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», του Γιώργου Δασταμάνη την Τετάρτη 15-5

Το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” με επικεφαλής τον Γιώργο Δασταμάνη βρέθηκε στα χωριά Δασύλλιο, Τρίκορφο, Καλλονή, Κυπαρίσσι και Άγιο Κοσμά.

Όλοι τους μέσα σε κλίμα αποδοχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν από τον Γιώργο Δασταμάνη της θέσεις και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της πενταετίας και δεσμεύτηκε ότι έχοντας την στήριξη τους θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία. 

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», του Γιώργου Δασταμάνη την Τετάρτη 15-5

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Δασταμάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τα παρακάτω χωριά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

17.30 Κυδωνιές

18.30 Κληματάκι

19.00 Άγιος Γεώργιος

20.00 Κιβωτός

20.45 Μηλιά

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ