2019-05-14 21:36:33
Φωτογραφία για Οι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung αποκτούν την εφαρμογή τηλεόρασης της Apple και την υποστήριξη AirPlay 2
Τα μοντέλα των έξυπνων τηλεοράσεων της Samsung και συγκεκριμένα όλα τα μοντέλα του 2019 και ορισμένα μοντέλα του 2018 θα λάβουν σήμερα μια ενημέρωση υλικολογισμικού που περιλαμβάνει τόσο την εφαρμογή τηλεόρασης της Apple, όσο και το ντεμπούτο του AirPlay 2, το οποίο επιτρέπει την αποστολή βίντεο από μια συσκευή iOS στην τηλεόρασή σας Samsung. 

Αυτό αναφερει σήμερα η επίσημη σελίδα του Κορεατη κατασκευαστή της Samsung.

Πλήρης ενσωμάτωση στην πλατφόρμα της Smart TV της Samsung, όπου οι χρήστες μπορούν απλά να επιλέξουν το εικονίδιο εφαρμογής της Apple TV για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις ταινίες του iTunes και τις τηλεοπτικές εκπομπές και να περιηγηθούν σε περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές iTunes για αγορά ή ενοικίαση, σε υψηλή ποιότητα εικόνας.

Με τις τηλεοράσεις Smart tv Samsung και το AirPlay 2, οι πελάτες μπορούν πλέον να παίζουν χωρίς κόπο βίντεο και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, το iPad ή το Mac τους απευθείας στη Samsung Smart TV.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ και αν έχετε μια από τις παραπάνω τηλεοράσεις σταθμιστείτε για να απολαύσετε το περιεχόμενο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ