2019-05-14 21:39:10
Φωτογραφία για MY SPARTAN: Επιβράβευση συνδρομητών
Δελτίο τύπου: Η Spartan Security φροντίζει για τη συνεχή επιβράβευση των συνδρομητών της μέσω νέων συνεργασιών που εντάσσονται στο Loyalty Club, το οποίο περιλαμβάνει ιδιαίτερα πακέτα

προσφορών και εκπτώσεων τόσο σε προϊόντα αλλά και υπηρεσίες.

Τώρα που ο καιρός «ανοίγει» και το καλοκαίρι βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά, επισκεφθείτε τα καταστήματα Gatsoulis και επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ποδηλάτων για τις εξορμήσεις σας στην πόλη ή την εξοχή, με έκπτωση 15%.

Συνεχίστε τη βόλτα σας και επισκεφθείτε τα συνεργαζόμενα εστιατόρια, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα πιάτα και μοναδικές γεύσεις.

Αν χρειάζεστε τόνωση και ενέργεια, επωφεληθείτε της έκπτωσης 10% στα προϊόντα Wisdom Valley και διαλέξτε τις βιταμίνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Αν ψάχνετε «συντροφιά» για το σπίτι, το δρόμο ή την παραλία, παραγγείλτε τώρα το βιβλίο της επιλογής σας από τις εκδόσειςΨυχογιός, με έκπτωση έως και 50%.

Κάντε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα κρασιά και ιδιαίτερα καλάθια με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα από το Wine & Deli.

Επιλέξτε από τις παραπάνω συνεργασίες αλλά και από την υπόλοιπη γκάμα του Μy Spartan, απολαύστε μοναδικές προσφορές και παραμείνετε συνδεδεμένοι και για νέες συνεργασίες.
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ