2019-05-14 23:04:25
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ “ΧΑΚΙ” ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ (POWERLIFTING) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ “ΘΗΡΙΟ” ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΑΛΙΜΚΑ
Τα καλά αθλητικά νέα έρχονται από την Κύπρο και, πιο συγκεκριμένα, από την 4η Ταξιαρχία Πεζικού, καθώς εκεί υπηρετεί ο Αντισυνταγματάρχης “θηρίο” Θεόδωρος Α. Σαλίμκας. Ο εν λόγω Αντισυνταγματάρχης, με μια εκπληκτική εμφάνιση, σε έναν άψογο, από κάθε άποψη, αγώνα, κατέκτησε πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου (Power lifting).

Ο αγώνας έλαβε χώρα στην Πάτρα, το διήμερο 04-05 Μαίου, με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο και, μεμονωμένα, από Βαλκανικές χώρες. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Επίσης, οι θεατές κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα, με τα ρεκόρ, σε κάθε κίνηση, να σπάνε το ένα μετά το άλλο και τους αθλητές να δίνουν το 100% και να σημειώνουν εντυπωσιακές εντυπώσεις.

Ο Αντισυνταγματάρχης (ΤΘ) Θεόδωρος Α. Σαλίμκας αγωνίστηκε στην κατηγορία 120+ MASTERS και, όπως πάντα, μπήκε επιθετικά στον αγώνα και διακρίθηκε και στις τρεις (3) κινήσεις του αθλήματος, δηλαδή στο Κάθισμα (Squat), στις Πιέσεις Πάγκου (Bench Press) και στις Άρσεις Θανάτου (Dead Lift)
. Η ανταγωνιστικότητά του και η εξαιρετική τεχνική του, σε όλες τις  κινήσεις του, απέσπασαν τα θετικότατα σχόλια συναθλητών, κριτών και κοινού. Εμφανίστηκε δε, ιδιαίτερα συγκινημένος, διότι, όπως άφησε να εννοηθεί, στόχος του ήταν να κάνει περήφανη τη Μεγαλόνησο και την Ταξιαρχία του, για μια ακόμη φορά. Στο προσωπικό της  4ης Ταξιαρχίας αφιέρωσε ο Πρωταθλητής Αντισυνταγματάρχης τη νίκη του, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτή ανήκει σε αυτούς που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος, στην καρδιά της ηρωικής Λευκωσίας. Επιπρόσθετα, ο αθλητής δήλωσε ότι η πρόσφατη τιμητική βράβευσή του από τον κ.κ. Αρχηγό ΓΕΕΦ, αποτελεί διαρκές κίνητρο και δέσμευση για εντατικότερη προσπάθεια και περισσότερες επιτυχίες και, σε καμιά περίπτωση, επανάπαυση σε προγενέστερες δάφνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έτος 2019 είναι γεμάτο από αγώνες και διοργανώσεις Εθνικού και Διεθνούς επιπέδου, στο  Δυναμικό Τρίαθλο (Power lifting). Ο μαυροσκούφης Πρωταθλητής υποσχέθηκε να δηλώσει δυναμικό παρόν και σε χιουμοριστικό σχόλιο για τα ηλικιακά όρια, με αποφασιστηκότητα δήλωσε “Όσο γηραιότερος ο ταύρος, τόσο σκληρότερο το κέρατο.............”

Συγχαρητήρια στον Αντισυνταγματάρχη (ΤΘ) Θεόδωρο Α. Σαλίμκα για τη νέα του διάκριση και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Δυναμικού Τριάθλου (Power lifting) για την άψογη διοργάνωση και την προσφορά της στον Ελληνικό Αθλητισμό. Θα παρακολουθούμε από κοντά τα δρώμενα στο Δυναμικό Τρίαθλο. Πάντα “σιδερένιες” επιτυχίες........
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ