2019-05-15 08:10:28
Φωτογραφία για ΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ «ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ» ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ…ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ!

Οι θερμοκέφαλοι της Ουάσιγκτον φαίνεται πως βιάζονται να υλοποιήσουν τις εντολές του Βαθέως Κράτους και τις διάφορες προφητείες και ετοιμάζονται για ένα σκληρό χτύπημα στο Ιράν, ένα χτύπημα οι συνέπειες του οποίου θα ωχριούν στις σκηνές της αποκάλυψης.

Και μόνο η σκέψη ότι μια τέτοια εξέλιξη θα συμπαρασύρει εκατομμύρια ανθρώπους από όλη την ευρύτερη περιοχή να καταφύγουν στα δυτικά και κυρίως στην Ευρώπη, με πρώτο στόχο την Ελλάδα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο εγκληματικά γελοία είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό με τις κοκορομαχίες στην ελληνική βουλή και με όλες τις προεκλογικές αηδίες, που γίνονται μόνο για τα προσωπικά και στενά κομματικά συμφέροντα αυτών που λεηλάτησαν την χώρα.

Όπως αναφέρεται «Μαύρα σύννεφα» στην Μέση Ανατολή καθώς λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα των ΝΥΤ για ανάπτυξη 120.000 ανδρών στην Μέση Ανατολή, αξιωματούχος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε στο Newsweek τις πληροφορίες και προχώρησε σε λεπτομέρειες της επιχείρησης «Take Down Iran».

Στο πιο ήπιο σενάριο, ο Ν.Τραμπ θα επιλέξει «χειρουργικές» αεροπορικές επιδρομές με τελικό στόχο την διαπραγμάτευση. Στο χειρότερο σενάριο μιλάμε για 500 αεροπορικές επιδρομές μαζί με χερσαία εισβολή για αλλαγή καθεστώτος. Στόχος θα είναι το Ιράν να τεθεί εκτός δυνατότητας διαπραγμάτευσης!

Σύμφωνα με το Newsweek, στην συνάντηση του Ν.Τραμπ με τους συμβούλους εθνικής ασφαλείας στο Πεντάγωνο την προηγούμενη Πέμπτη, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε όλες τις στρατιωτικές επιλογές κατά του Ιράν.

Αυτές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Ανταπόδοσης και επιθετικές.

Η επικαιροποίηση των στρατιωτικών σχεδίων και οι αναθεωρημένες επιλογές προετοιμάστηκαν μετά από αίτημα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ν.Τραμπ, Τ.Μπόλτον.

Οπως αναφέρει το Newsweek, οι στρατιωτικές επιλογές έχουν διαφορετικό βαθμο ετοιμότητας, κόκκινες γραμμές και κλιμάκωση.

Αυτές περιλαμβάνουν από αεροπορικές επιδρομές μέχρι «στοχευμένες» εισβολές!

Αξιωματούχος των ΗΠΑ τόνισε πως η αρχική ανάπτυξη των 120.000 ανδρών θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε άμεση επέμβαση αν το Ιράν είτε επιτεθεί σε αμερικανικές δυνάμεις είτε συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε στόχους απόκτησης πυρηνικών όπλων.

Οι 120.000 Αμερικανοί στρατιώτες αν αναπτυχθούν, θα επικεντρωθούν στην υλικοτεχνική υποστήριξη και την ανάπτυξη υποδομών για την προετοιμασία των αμερικανικών δυνάμεων για την επιλογή μιας χερσαίες εισβολής αναφέρει το Newsweek εΤο αρχικό «κύμα» των 120.000 ανδρών στη συνέχεια θα ενωθεί με τις επιπλέον αμερικανικές δυνάμεις που θα σταλούν στην περιοχή.

«Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις παραδοσιακά παίζουν σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια και μετά την προετοιμασία της μάχης»είπε αξιωματούχος του Πενταγώνου των ΗΠΑ προσθέτοντας πως «η χρήση τους εξαρτάται από το σενάριο και τους βαθμούς εμπλοκής και κλιμάκωσης που θα επιλέξει ο Ν.Τραμπ».

Αυτοί που παρακολούθησαν το συμβούλιο άμυνας ήταν ο ΣΕΑ, Τ.Μπόλτον, ο Στρατηγός Joseph Dunford, η διευθύντρια της CIA Gina Haspel και ο Dan Coats.

Pronews

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ