2019-05-15 17:20:30
Φωτογραφία για Νέα αποχώρηση-βόμβα από τον ALPHA...
Αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον ALPHA όπου κατείχε για πολλά χρόνια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στην ηγετική πυραμίδα του. Και μάλιστα σε ένα πόστο που όπως έχει αποδειχτεί ήταν το... κερδοφόρο για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα λοιπόν από τον ALPHA αποχώρησε η Διευθύντρια του τμήματος Μυθοπλασίας, Δήμητρα Κωστοπούλου.

Αν και τον τελευταίο καιρό στο –πλέον- κανάλι της Κηφισιάς μετά την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης υπάρχουν αλλαγές σε στελέχη από τη νέα διοίκηση η Δήμητρα Κωστοπούλου αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό. Η απόφασή της αυτή φαίνεται ότι έχει προκαλέσει προβλήματα στον ALPHA που τα τελευταία χρόνια βασίζει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στη μυθοπλασία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο κανάλι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με… μία (?!?) από τις σειρές που θέλουν να βγάλουν την επόμενη σεζόν, ενώ όπως φαίνεται θα χάσουν από το δυναμικό τους και τους δημιουργούς του «Τατουάζ».


Ιδιαίτερα θορυβημένοι στο σταθμό της Κηφισιάς είναι από την άνοδο του ΑΝΤ1 που με «όπλο» τη μυθοπλασία έχει καταφέρει να επιστρέψουν πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητά του. Ίσως μάλιστα δεν είναι τυχαίο που η πρόσφατα παραιτηθείσα από τον ALPHA Δήμητρα Κωστοπούλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου συνεργάζεται πλέον με τον Όμιλο ΑΝΤ1 σε project για τη μυθοπλασία αλλά που μπορεί να αναλάβει θέση και στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού έχοντας αποδείξει τις ικανότητές της…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ