2019-05-15 17:43:48
Φωτογραφία για Πώς να επισκεφθείτε το άγαλμα της ελευθερίας χωρίς να φύγετε από το σπίτι
Η νέα εφαρμογή για to iOS " Άγαλμα της Ελευθερίας " θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε το Άγαλμα της Ελευθερίας, χωρίς να εγκαταλείψετε το σπίτι σας. Για την υλοποίηση του έργου, οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν την επαυξημένη πραγματικότητα.  

"Το άγαλμα της ελευθερίας είναι κάτι περισσότερο από ένα μνημείο. Είναι ένα σύμβολο της ελευθερίας για εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή μας χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό το ορόσημο οπουδήποτε στον κόσμο. Η όλη διαδικασία συνοδεύεται από μια συναρπαστική ιστορία ", λέει η περιγραφή της εφαρμογής.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν ιστορικά γεγονότα για να αναδημιουργήσουν την 150ετή ιστορία του Άγαλμα στην AR, από την προέλευσή του στη Γαλλία το 1865 έως την έναρξη του νέου Μουσείου του Άγαλματος της Ελευθερίας τον Μάιο του 2019. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό podcast για κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του μνημείου και μια διαδραστική περιήγηση στο ήχο του Liberty Island.

Φυσικά, το Άγαλμα της Ελευθερίας σε επαυξημένη πραγματικότητα δεν δίνει την αίσθηση της κλίμακας της δομής, αλλά στην εφαρμογή Άγαλμα της Ελευθερίας μπορεί κανείς να σκεφτεί το τρισδιάστατο μοντέλο του αριστερού ποδιού σε πλήρες μέγεθος.

Η εφαρμογή Statue of Liberty είναι διαθέσιμη για δωρεάν download από το App Store εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ