2019-05-15 18:30:26
Φωτογραφία για Σάλος: Καθηγητής χτυπά μαθήτρια στο πρόσωπο! βιντεο
Ένας καθηγητής χτυπά μια μαθήτρια την ώρα του μαθήματος

Μονάχα αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Λεμεσό, στο οποίο ένας καθηγητής χτυπά μια μαθήτρια την ώρα του μαθήματος.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο του sigmalive.com, φαίνεται η μαθήτρια να προσπαθεί να αποσπάσει από τα χέρια του καθηγητή κάποιο αντικείμενο, χωρίς να αποκλείεται να είναι και δικό της. Σημειώνεται, ότι το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στα σχολεία έχει ξεφύγει με τελευταίο περιστατικό την καταγγελία μαθήτριας στη Ρόδο ότι ο γυμνασιάρχης της την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Ξαφνικά, ο καθηγητής φαίνεται να θολώνει και να χτυπά στο πρόσωπο την μαθήτρια, με την ίδια να ανταποδίδει τα χτυπήματα στα χέρια του. Αρμόδιες πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του περιστατικού, προσθέτοντας πως ενεργοποιήθηκε αμέσως όλος μηχανισμός, από την Διεύθυνση του σχολείου μέχρι τον Υπουργό Παιδείας. Δίχως καμία αμφιβολία, το περιστατικό στη Λεμεσό έχει προκαλέσει την αντίδραση της κοινής γνώμης.

«Οτι και να έχει συμβεί, δεν επιτρέπεται κανείς να βιαιοπραγήσει εναντίων κανενός και ειδικά από εκπαιδευτικό κατά παιδιού», σημειώνει ο Κυριάκος Νικηφόρου, Πρόεδρος Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ