2019-05-15 19:20:18
Φωτογραφία για Στη Football League ο Διαγόρας με παλικαρίσια πρόκριση στην Καλαμάτα! (video+photos)
Ο Διαγόρας Ρόδου ανέβασε στη Football League παρά την ήττα 2-1 από την Καλαμάτα στην παράταση, αφού είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα στην έδρα του.

Μια παλικαρίσια άνοδο στη Football League πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου, αφού παρά την ήττα του 2-1 στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα, είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ στην έδρα του κι έτσι είναι αυτός που θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στην καινούρια κατηγορία.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, μπροστά σε περίπου 4.000 κόσμου, η Καλαμάτα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 46’ με τον Γιόνδη, ωστόσο ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς ένα λεπτό αργότερα με την αιτιολογία ότι έκανε κάποια χειρονομία. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Καλαμάτα έψαχνε δεύτερο γκολ που θα της έδινε την άνοδο, αλλά δεν το βρήκε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, στο 111’ ο Μπουρλάκης έβαλε το «χρυσό» γκολ για τον Διαγόρα αφού πλέον η Καλαμάτα ήθελε άλλα δυο τέρματα για να πάρει εκείνη την άνοδο
. Η «Μαύρη Θύελλα» τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού στο 119’ αποβλήθηκε και ο Κάρλος, με τον Μάρκοβιτς να σκοράρει στο 120’ για το τελικό 2-1 που όμως δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Έτσι, όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα «sportstonoto», ο Διαγόρας του Πέτρου Ρουτζιέρη πανηγύρισε μια μεγάλη άνοδο μέσα στην έδρα των Μεσσήνιων ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (86’ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (108’ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (67’ Κάρλος), Λαθύρης (79’ Μάρκοβιτς).

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Γλυνός (100’ Μπουρλάκης), Πινιώτης (57’ Ντουαλά), Δήμας (62’ Καρπαθάκης), Γεωργίου (118’ Αντωνίου)

Πανηγυρισμοί του Διαγόρα στην Καλαμάτα, για την άνοδο
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ