2019-05-15 20:46:56
Φωτογραφία για Τα McDonalds στην Αυστρία θα γίνουν «προξενεία» των ΗΠΑ
Ανακοινώθηκε επίσημη συνεργασία κατά την οποία οι υπάλληλοι των εστιατορίων

θα φέρνουν σε επαφή Αμερικανούς πολίτες με τις προξενικές αρχές στη χώρα

Μια νέα σπεσιαλιτέ περιλαμβάνεται από σήμερα στο μενού των εστιατορίων της αλυσίδας McDonald’s στην Αυστρία: προξενικές υπηρεσίες στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιέννη ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τα εστιατόρια McDonald’s η οποία προβλέπει ότι το προσωπικό τους θα μπορεί να βοηθά Αμερικανούς τουρίστες φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αμερικανικά προξενεία στην Αυστρία.

«Οι ομάδες (των εστιατορίων McDonald’s) θα τους βοηθούν φέρνοντάς τους σε επαφή με τις προξενικές υπηρεσίες της αμερικανικής πρεσβείας», εξήγησε η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ σε μήνυμά της στη σελίδα της στο Facebook.

Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται είναι η περίπτωση απώλειας ή κλοπής διαβατηρίου ή ακόμη η παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης σε περίπτωση ατυχήματος.

Η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με διάφορα σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αμέσως εμφανίστηκαν τα hashtag “McVisa” και “McPassport”.

«Προφανώς είμαστε εντελώς ανίκανοι να αναζητήσουμε τη διεύθυνση της πρεσβείας στο ίντερνετ», σχολίασε ένας χρήστης του Διαδικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ