2019-05-15 21:17:34
Φωτογραφία για Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο δολοφόνος στραγγάλισε με ζώνη την 29χρονη μητέρα
Στον χρόνο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η 29χρονη γυναίκα στην

Καλλιθέα φέρνει στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας δυο παιδιών. Σύμφωνα με αυτό η 29χρονη στραγγαλίστηκε με μια λευκή ζώνη η οποία και βρέθηκε δίπλα της , ενώ το έγκλημα φαίνεται πως διαπράχθηκε δύο ημέρες προτού η 29χρονη βρεθεί νεκρή από τη θεία της.

«Ήταν στραγγαλισμός , ασφυκτικός θάνατος με βρόγχο. Πρέπει να τη στραγγάλισε με σχοινί ή με ζώνη κι εμείς βρήκαμε στο σημείο μια λευκή γυναικεία ζώνη που ταίριαζε πολύ με την εγκληματική πράξη και η άτυχη κοπέλα δεν είχε κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα» είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr

Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Το χρονικό

Η 29χρονη από την Γεωργία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.


Η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά, χθες το βράδυ και να βρίσκεται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ