2019-05-15 21:52:07
Φωτογραφία για Η Apple Pay θα ξεκινήσει σύντομα σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες και επιτέλους και στην Ελλάδα μας
Η Apple θα επιταχύνει σοβαρά την ανάπτυξη της Apple Pay στην Ευρώπη σύντομα. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τις σκανδιναβικές χώρες, την Ουκρανία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία και την Ισλανδία.   

Σύντομα όμως, δεκάδες νέες χώρες θα προστεθούν στον κατάλογο.

Οι εν λόγω χώρες είναι:

Βουλγαρία

Κροατία

Κύπρος

Εσθονία

Ελλάδα

Λιθουανία

Λιχτενστάιν

Λετονία

Μάλτα

Πορτογαλία

Ρουμανία

Σλοβακία

Σλοβενία

Τις πληροφορίες μοιράστηκαν δημόσια η Monese Online Banking. Δεν δίδει ακόμα κάποια ημερομηνία για το λανσάρισμα, αλλά μόνο η αναφορά "σύντομα".

Ακόμη για το θέμα της Ευρώπης, γνωρίζουμε ότι η Apple Pay θα κάνει ντεμπούτο σύντομα στη Γερμανία, την Ουγγαρία και το Λουξεμβούργο. Είτε οι τοπικές τράπεζες έχουν αποκαλύψει τις πληροφορίες, είτε η Apple έχει ήδη δημοσιεύσει τον ειδικό ιστότοπο της Apple Pay στις εν λόγω χώρες.


Ανεξάρτητα από τη χώρα, η Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το iPhone και το Apple Watch σε φυσικά καταστήματα, σε εφαρμογές και σε ιστοσελίδες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ένα iPad από εφαρμογές και τον Ιστό, καθώς και με Mac (μόνο στον ιστό για την λήψη).

We will soon bring #ApplePay - an easy, secure and private way to pay - to customers in:
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ