2019-05-15 23:01:04
Φωτογραφία για Ο Πρωτέας Γρεβενών γιόρτασε, για δεύτερη χρονιά, τον πολιούχο της πόλης, στην Κοκκινιά (εικόνες + video)
Οι γονείς των παιδιών του Εφηβικου τμήματος  του ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών,  αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τα παιδιά τους, την Διοίκηση 

, αλλά και τον προπονητή, Αλέξη Κατσάλη, για τις φετινές επιτυχίες τους και πραγματοποίησαν μία ανεπανάληπτη συνάντηση.

Να θυμίσουμε, ότι οι Έφηβοι, σήκωσαν την κούπα του FINAL 4 της ΕΚΑΣΔΥΜ, και τερμάτισαν στην 4η θέση της Β φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό του πολιούχου Γρεβενών Αγίου Αχιλλίου, επέλεξαν να γιορτάσουν παράλληλα και τον Άγιο της πόλης, για δεύτερη χρονιά, σε ένα χωριό όπου και εκεί, πολιούχος τους είναι ο Αγιος Αχίλλιος.

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν σε ένα υπέροχο περιβάλλον στην Κοκκινιά Γρεβενών, όπου όλοι, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και απόλαυσαν ψητά, σαλάτες και γλυκά που με ιδιαίτερη φροντίδα, «επιμελήθηκαν» ο Ανδρέας και η Ολυμπία Γκασιώνα. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι όλες σχεδόν οι μητέρες των παιδιών,και φέτος,  κάτι είχαν ετοιμάσει Ο Στέργιος, κάνει τον "ΚΟ ΚΟ", φίλο:

Δικαιολογημένα, ο Έφορος, Κώστας Μασμανίδης, αλλά και ο Γιάννης Μίμης, ώς απόφοιτος του Λυκείου πλέον, χόρεψαν λίγο περισσότερο:

Εικόνες:

Δείτε τι έγινε το 2018, ξανά στην Κοκκινιά εδώ
aetos-grevena
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ