2019-05-16 08:04:31
Φωτογραφία για Windows 10 – Θ’ απαιτούν πλέον χώρο αποθήκευσης τουλάχιστον 32 GB
Η τελευταία έκδοση των Windows 10 της Microsoft (έκδοση 1903), που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, θα χρειαστεί σχεδόν διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από ότι έκανε για τελευταία φορά η έκδοση του Οκτωβρίου του 2018 (έκδοση 1809). Οι χρήστες που θα εκτελέσουν την έκδοση 32 bit, θα βλέπουν την απαίτηση χώρου από 16GB σε 32GB, ενώ εκείνοι που θα εκτελέσουν την έκδοση 64-bit θα χρειάζονται επίσης τουλάχιστον 32GB, επιπλέον 12GB χώρο από την προηγούμενη γραμμή βάσης των 20GB. Προετοιμάζοντας την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2019, η Microsoft έχει ανανεώσει τη σελίδα ελάχιστων απαιτήσεων υλικού για να ενημερώσει τους χρήστες σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης του λειτουργικού συστήματος για αναβάθμιση, μια αλλαγή που δεν είναι εντελώς απροσδόκητη από τους χρήστες, καθώς η εταιρεία στοχεύει να κάνει την διαδικασία ενημέρωσης πιο ομαλή σε αντάλλαγμα για μερικά gigabytes. 

 Με επιφύλαξη αποθήκευσης, όπως η Microsoft αποκαλεί, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα κομμάτι 7GB του χώρου από το δίσκο OS για να δημιουργηθεί χώρος για ενημερώσεις, τα προσωρινά αρχεία, εφαρμογές και cache του συστήματος έτσι υπάρχει λίγο έως καθόλου πιθανότητες * βήχας * διαγραφή αρχείων χρήστη και πάλι, ένα πρόβλημα το οποίο η εταιρεία γρήγορα σταθερό για «ένα εκατοστό του ενός τοις εκατό του έκδοση 1809 εγκαθιστά.» Η νέα απαίτηση αποθήκευσης φαίνεται να δείχνει ότι τα Windows 10 θα πάρουν πλέον περισσότερο χώρο γενικά
. Παρόλο που ενδέχεται να μην επηρεάσουν όλους, οι χρήστες με PC entry level και όσοι αναβαθμίσουν από σκληρούς δίσκους σε δαπανηρά SSD μόνο για την ενίσχυση της απόδοσης των Windows και των απαραίτητων προγραμμάτων μπορεί να αρχίσουν να αισθάνονται σύντομα στο χώρο του δίσκου.

 Με αυτή τη νέα απαίτηση αποθήκευσης, η Microsoft έχει κάνει επίσης επίσημη και δεν θα επιτρέπει στους συνεταίρους να πωλούν φορητούς υπολογιστές με χωρητικότητα αποθήκευσης μικρότερη από 32 GB. Είναι μια καλή ιδέα να επενδύσετε σε τουλάχιστον 128GB ή 256GB SSD αποθήκευσης για το λειτουργικό σύστημα και τα βασικά όταν ψάχνετε για ένα νέο υπολογιστή ή συναρμολογώντας ένα, καθώς οποιαδήποτε μελλοντική ενημέρωση θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει αυτή την ελάχιστη απαίτηση σε 64GB ή και περισσότερο. Εάν θέλετε να ξεκαθαρίσετε λίγο χώρο για να προετοιμαστείτε για την επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows ή διαφορετικά, ελέγξτε αυτές τις συμβουλές και κόλπα για να αποφύγετε κάποια πολύτιμα gigabytes.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ