2019-05-16 08:23:01
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αλλοδαπών και των διακινητών τους (ΦΩΤΟ)
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, των στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και των στελεχών της Λιμενικής Αρχής Συβότων, εντοπίστηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πέντε (05) αλλοδαποί και συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί διακινητές τους.

Συγκεκριμένα, πλήρωμα περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντόπισαν στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμένα »ΑΡΙΛΛΑ» Πέρδικας Θεσπρωτίας, ταχύπλοο πολυεστερικό σκάφος με επιβαίνοντες πέντε (05) αλλοδαπούς άνδρες (όλοι ενήλικες), καθώς και τον  αλλοδαπό  χειριστή του σκάφους να μεταφέρει τους υπολοίπους, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


 

Το εν λόγω σκάφος οδηγήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου συνελήφθη ο 38χρονος χειριστής, ως ο ένας εκ των δύο διακινητών.

Στη συνέχεια και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, το όχημα με το οποίο είχαν μεταφερθεί στην παραλία »ΑΡΙΛΛΑ» Θεσπρωτίας οι αλλοδαποί, με οδηγό 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη ως ο έτερος διακινητής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το πολυεστερικό σκάφος, το Ι.Χ.Ε. όχημα  μεταφοράς των αλλοδαπών, καθώς και το τρέιλερ μεταφοράς του σκάφους.

 http://sinidisi.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ