2019-05-16 09:04:45
Φωτογραφία για Oι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Καρδίτσας
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Με τις δράσεις, τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, καθώς και με τους στόχους της νέας χρονιάς που ήδη ξεκίνησε, ολοκληρωθήκαν οι εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της  09ης Μαΐου  2019.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, τίμησε με την παρουσία του,  ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που απέστειλε το σωματείο  μας, ο ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, κύριος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούσαν κυρίως το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό, τυχών μελλοντικές περικοπές, το εκλογικό επίδομα και σε κάθε άλλο ερώτημα που τέθηκε από τους παραβρισκόμενους συνάδελφους.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην ετήσια Γενική μας Συνέλευση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι οι υπηρετούντες συνάδελφοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ήταν είναι και παραμένουν ενεργά μέλη,  αγωνιούν για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον κλάδο μας, δεν εφησυχάζουν στην νηνεμία της προεκλογικής περιόδου και ανησυχούν για το μέλλον.


Μόνη λύση για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων, είναι η μεγαλύτερη στελέχωση και η συσπείρωση γύρω από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Καρδίτσας όλων των υπηρετούντων του Νομού μας.

Με την σειρά μας δεσμευόμαστε πως όσο θα χαίρουμε της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προσπαθώντας και αγωνιώντας κάθε στιγμή, να εκπροσωπήσουμε επάξια όλους εσάς! 
  
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ