2019-05-16 13:41:14
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη ο Θανάσης Μαυρομμάτης: «Μόνη υπόσχεσή μας είναι η σκληρή δουλειά»
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη θα είναι ο Θανάσης Μαυρομμάτης. Αναφέρει ο ίδιος:  Ζώντας πλέον κατ’ επιλογήν στην Αιτωλοακαρνανία και δραστηριοποιούμενος στoν πρωτογένη τομέα αντιμετωπίζω καθημερινά τις δυσκολίες και τα προβλήματα τόσο του ελεύθερου επαγγελματία όσο και των ανθρώπων της υπαίθρου και βιώνω την προσπάθεια όλων για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και του μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην κοινωνική ευθύνη όλων μας και στην υποχρέωση μας να αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί και να μην είμαστε μόνο εξ αποστάσεως κριτές των πεπραγμένων, αποφάσισα να εμπλακώ στις Περιφερειακές Εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την Αιτωλοακαρνανία , στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη!

Ζητώ την στήριξη σας στο εγχείρημα αυτό και δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη και την ανάπτυξη του τόπου μας.


Σας καλώ να ακούσετε και να στηρίξετε την πρόταση μιας ομάδας που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους συντοπίτες μας, με διακρίσεις στο χώρο τους, με αποδοχή από την κοινωνία, οι οποίοι έκαναν την επιλογή να βάλουν τον τόπο τους πάνω από όλα. Μαζί τους και εγώ.

Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε το επόμενο διάστημα γιατί ο συνδυασμός μας: «Όλα απο την αρχή » με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Νεκτάριο Φαρμάκη πρέπει να είναι η επιλογή σας για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια μας!

Μόνη υπόσχεσή μας είναι η σκληρή δουλειά !!
patrisnews
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ